Plock till förrätt

Före lammsteken i söndags åt vi lite plock – fullkomligt älskar det! Dels så ser det så trevligt ut och dels är det ju så gott, men det är också en effektiv kylskåpsrensare.

 

Uppifrån och ned:

Somerset gold-ost (jättegod!)

Prosciutto, serverad med crema di balsamico

Ossau-Iraty-ost – min nya favorit!!

Små chorizo-korvar

Lagrad Gouda med kummin (inköpt på Borough Market)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s