Ofrivillig paus

För min del känns det som en evighet, men det är egentligen inte länge jag varit borta från bloggen. Kände mig hängig redan i helgen, men i tisdags blommade det ut ordentligt. Vet fortfarande inte vad jag fick, om det var maginfluensa, vanlig influensa eller kanske en korsning. Jag vet däremot hur läskigt det är att ha feberdrömmar, hur äckligt det är att svettas ut febern och hur otroligt borta man kan känna sig. Det var längesen jag mådde såhär dåligt och det var iofs en skön påminnelse.

Men att blogga om mat, det har liksom inte riktigt varit läge när allt man får i sig är vattensmuttar, avslagen cola och lite utspädd juice. När Christopher lagat mat har han fått stänga alla dörrar mellan kök och sovrum så ingen matos kunnat hitta in till mig, för det fick mig att må ännu sämre. Det har inte ens varit läge att läsa andras matbloggar, som annars skänker mig enorm glädje eller slötitta på matprogram för att tiden ska gå fortare.

Nu har det förhoppningsvis vänt, och imorgon hoppas jag att jag är mig själv igen. Idag ska jag försöka äta och samla kraft, så jag återkommer när det här med mat känns roligt igen.

4 reaktioner till “Ofrivillig paus

  1. åh, jag vet precis hur det känns. låg ju i influensa i typ två veckor i början av december, sådär kul. hoppas du mår bättre snart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s