Brunch på Dishoom

Idag mår jag äntligen bättre igen. Åt riktig middag igår kväll och gick för första gången ut ur lägenheten några timmar i förmiddags. Jag mötte upp Jenny vid tunnelbanan och fick sällskap in till stan där vi sammanstrålade med sex andra tjejer för brunch på Dishoom.

Dishoom har jag nämnt tidigare, det är ett Bombay Café vid Covent Garden / Leicester Square.

Det var himla trevligt att äta en annan typ av brunch än vanlig fry-up eller eggs benedict, och detta var riktigt fräscht och gott.

Vi hade bokat bord till kl. 12 och de serverar frukost till kl. 13, men från kl. 12 börjar de också servera lunchmenyn, så det gick att få precis vad man ville. Eftersom jag inte ätit någon frukost och magen varit i olag så länge satsade jag på ett säkert kort, bacon naan roll med chilimarmelad och ett glas chai. Jag fick in ett naan delat i två delar och dubbelvikt med stekt rökt bacon  och chilimarmelad i mellan och generöst med koriander.

De flesta andra i gruppen valde a full Bombay, som hade stekta tomater, champinjoner, en skiva rostat bröd, bacon och en omelett med grönsaker. Trots att det var mycket mat på tallriken och det såg gott ut var jag nöjd att jag valt mitt naan, för det var en torr omelett och jag föredrar min riktigt krämig och rinnig. 🙂 En av tjejerna valde deras korv naan rulle och den var välfylld med korv, och två av tjejerna delade en side med calamari. Lite tidigt med bläckfisk till frukost för min del. Men jag vet sen vi var där sist att den är himla god.

Jämfört med fredagskvällen i december då jag var här sist, när det var knöfullt med folk, så var ovanvåningen halvfull idag. Servicen var lite långsammare än sist, men det gjorde inte så mycket eftersom vi hade mycket att prata om.

Kalaset kostade oss ungefär £10 var inklusive dricks vilket verkligen är överkomligt!

Annons

3 reaktioner till “Brunch på Dishoom

  1. åh, när jag läser sådant här längtar jag tillbaka till tiden när jag bodde i NYC. sådana här ställen existerar liksom inte riktigt på samma sätt i göteborg, buhu! i stora städer har man ju så otroligt mycket ställen att välja mellan.

    1. Vad avis jag blir när jag läser att du bott i NYC!!! Tänkte åka dit nästa år, så återkommer om de bästa ät-tipsen då! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s