Fredag igen!

Tänk att det redan är fredag igen! Wiiiie! Så laddad för en mysig hemmakväll med god mat, ostbricka och kanske en film, och så sovmorgon imorgon innan vi ska ut på landet och andas frisk luft.

Håll tummarna för att det inte regnar imorgon! 🙂 Och trevlig helg på er!

3 reaktioner till “Fredag igen!

  1. åh, vad mysigt det låter att åka ut på den engelska landsbygden! (eh ja, jag har tittat liiiite för mycket på de där UK-husletar-programmen där folk är på jakt efter hus på landet och vid havet och allt vad det nu är). hoppas nu att vädergudarna håller vad de lovat och att ni får en finfin helg!

  2. måste förresten bara säga, att de där husletarprogrammen är inte så dåliga som de låter, för de är väligt kul att få se en helt annan bild av landet som jag annars förknippar mer fish n chips och heltäckningsmattor. sist var de och letade hus i cornwall, och det såg ju helt otroligt fint ut!

    1. Vissa av de programmen är faktiskt helt ok. Tycker Location, location, location är bäst. Visst är England även fish&chips och heltäckningsmattor men så mycket mer än det! Landsbygden är så himla fin och vilken pub man än knallar in på så kan de laga mat! Snacket m vädergudarna hjälpte, tack så mycket! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s