Underbar plockmat!

Vad äter man efter att man ätit afternoon tea sent på eftermiddagen? Vi tyckte det var lämpligast med plockmat, och när det väl var klart (vi tog ett glas på puben först för att få upp aptiten) var vi faktiskt hungrigare än vi trodde.

Calamari med citronklyftor
Melon, syltlök, cornichoner, kronärtskocka

Vi bjöd på våra favoriter: bakad camembert, charkuterier med balsamic glaze (crema di balsamico), melon, inlagd kronärtskocka, gott bröd, paté, Saint Agure och cornichons och hemmagjorda calamari med aioli. Så underbart gott att plocka lite av varje, och nu var det längsen vi hade camemberten, men gud så gott det är!!

Parma, prosciutto och saucisson
Balsamic glaze, tryffelhonung och Christophers mammas chilimarmelad.
Den underbara bakade camemberten!

2 reaktioner till “Underbar plockmat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s