Drinkar

Denna veckan är allt inte riktigt som vanligt, för än så länge har jag varit ute och ränt både tisdag och onsdag och ikväll blir det drinkar ute igen. 🙂 Men det kommer nog att ta musten ur mig så på fredag planerar jag att gå hem och mysa, äta räkor, sallad och ta ett glas vin och sen sova lääänge på lördag.

Igår var vi på en bar i Soho som heter Lab Bar (Academy) och de har himla schyssta drinkar faktiskt. Först blev det champagne, sen en underbar passionsfrukt cocktail som hette Porn Star Martini med ett shotglas med champagne vid sidan om. När klockan närmade sig tio åt vi middag på första bästa matställe i närheten. Det blir ju lätt en miss, men vi åt goda pizzor på ett ställe som heter Amalfi. Och det fick ju både mig och Carina att tänka på pizzerian i Beddingestrand (mellan Ystad och Trelleborg ungefär) med samma namn och saknaden efter svensk pizza slog till. Det finns gott om jättegoda pizzor här, men jag kan faktiskt sakna svensk pizza. Det står på min att-äta-lista när jag kommer hem i sommar!

3 reaktioner till “Drinkar

  1. Då får vi allt se till att ordna det för fröken! =) Vill att min bästis ska få det bästa av sina Sverigebesök, och allt hon vill och önskar sig! =) Pussen

  2. tjoho! mer drinkar åt folket :=)

    (efter HK är jag dock beredd på att bli nykterist, har druckit *lite* för mycket drinkar den senaste veckan…)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s