Hej så länge!

Igår fyllde ju pappsen år och idag blir det första etappen på vår lilla tur på landsbygden. Vi styr kosan mot Kent till att börja med, sen ner till the New Forest, vidare till Dorset vid kusten, upp till Somerset, sen vidare till Buckinghamshire och sen tillbaka till London via Heathrow för att lämna av föräldrarna.

Det ska bli underbart att möta våren på landet. Engelska landsbygden är så charmig. Tänk Morden i Midsomer så är det ungefär så vi kommer att ha det, minus de hemska morden förstås.

Annons

8 reaktioner till “Hej så länge!

 1. Åh vad mysigt med country road trip! Hoppas att ni får en kanonresa och en glad påsk (med eller utan trad.mat)!

  ps hälsa Barnaby 🙂

 2. Jättehärligt, det är säkert riktigt grönt och fint! Hemma på Öland börjar gullvivorna slå ut, och idag har vi varit runt i gårdsbutiker och handlat lammkött och påskblommor. Glad påsk, och ha en jättehärlig resa!

 3. Det ar fint pa den engelska landsbyggden och den i Wales saklart 😉 Vi bor pa landet och har betande far och kor precis utanfor tragarden….jattemysigt ma jag saga. Tack for en trevlig matblogg.

 4. charlotta: Tack! Det fick vi! 🙂

  Cecilia: Har faktiskt inte saknat påskmaten alls, passar inte riktigt med sommarvärmen tycker jag. Hihi, trots att den serien är aningen lååångsam så är den ändå himla charmig.

  Sofie: Det såg ut ungefär som Hem till gården med! 🙂

  Helena S: Så mysigt ni har haft det. Älskar detta vädret!

  Jenny: I The New Forest fanns det både vildhästar och vildåsnor, det hade jag ingen aning om. Och så får och kossor såklart, de finns ju överallt. Wales vill jag jättegärna till! Så himla fint!

  Karin: Det var det. Mycket tack vare vädret! 🙂

  Mårtenssons: Tack detsamma!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s