England: Kent

Nu är vi tillbaka i London igen och mamma och pappa är på planet hem till Skåne (Köpenhamn). Vi har haft en riktigt härlig minisemester. Vädret har gett oss blå himmel, strålande sol och de flesta dagar har det varit över 25 grader. Vi har sett en hel del av England, ätit gott, tittat på en vingård och upptäckt pittoreska mysiga byar.

Vår lilla tur började i Kent där i stannade till i mysiga Royal Tunbridge Wells innan vi fortsatte mot Tenterden och Chapel Down (som faktiskt förtjänar ett eget inlägg). Dag två åkte vi till mammas förtjusning till Sissinghurst, en trädgård hon har pratat om i minst 10 år, trädgårdsfantast som hon är.Och man kan ju förstå varför. Eller hur?!

Annons

12 reaktioner till “England: Kent

 1. Men åh vad härligt det ser ut! Dit skulle jag också vilja åka! Här har det varit 20 grader varmt idag, vi har varit i Mariannelund i de småländska skogarna där Olofs pappas familj bor, och haft en helt underbar dag!

 2. my god, vad härligt det ser ut! det är ju lite av en dröm jag har, att få åka runt på den engelska landsbygden och kolla in små härliga byar.

 3. Åh, så trevligt. Komma ut på landet i England är så fint. Synd att inte fler ser/har sett den här delen av England. För det är ett mycket vackert land. Gjorde praktik i Sheffield under min sjuksköterskeutbildning och vår värdfamilj tog oss på flera utflykter.

 4. Åh jag döör. Så fint! Samtliga UKtips du skriver om skickas direkt vidare till min sambo i min inte helt oplanerade lobbykampanj inför höstsemestern 🙂 Han nämnde själv Cornwall, så vi är på rätt ö iaf! 🙂

 5. Helena S: Vad härligt ni verkar ha haft det! Vädret gör så mycket!

  charlotta: Tycker du ska infria den drömmen, för det var riktigt riktigt mysigt. Men kändes som vi inte hann med allt ändå på fem dagar…

  Emmy: Ja, det är det verkligen. Såklart är ju London fantastiskt, men det är resten av landet med. Vilken trevlig värdfamilj du hade! 🙂

  Cecilia: Då lovar jag att sambon kommer att ge med sig när jag lägger upp Castle Combe fotona! 🙂 Och Cornwall är med fantastiskt, tar bara en evighet att ta sig dit, men verkligen sevärt!

 6. Nice … börjar snart samla på mig tillräckligt mycket intryck av andras engelsk-landsbygds-berättelser att jag inte själv kan motstå en vecka med att utforska Cornwall, Kent eller någon annan typisk engelsk-landsbygd-hörna 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s