Ännu ett recept a’la Nigella, som är både snabbt och gott. Jag älskar omeletter, sen jag väl kom på att jag vill ha dem kladdiga, och det är alltid gott med ost i.
Perfekt till brunch, lunch eller en kväll när man har bråttom. För min del räcker detta till en måltid, men trots att Christopher fick en större omelett behövde han en bit bröd till för att bli mätt.
Siciliansk omelett a’la Nigella, 1 portion
2-3 ägg
en skvätt grädde/mjölk/vatten
salt/vitpeppar
smör till stekning
en bit krämig getost
färsk mynta
Vispa ihop ägg och vätska. Salta och peppra. Smält lite smör i en stekpanna på medelvärme. Häll i äggsmeten och sänk värmen till låg. Låt omeletten bli lite fast, strö sedan på getost och mynta. Stek färdigt den så som du föredrar den. Servera genast.
Mmm omelett är alltid gott..:-)
Eller hur?!
Så gott det ser ut
Tack!
Älskar omelett. Det kan jag svänga ihop en lite när som bara för att det är så gott. Och nyttigt dessutom.
Precis!
Omelett är så gott!