En underbar helg i Skåne

En sån härlig helg vi har haft! Vi åkte hem i fredags efter jobbet och när vi kom till Kastrup, slapp vi vänta på ett tåg, det kom direkt. Ni som befinner er i Öresundsregionen ibland vet hur stort det är!

Redo för bröllop

Och sen rullade det på. Sovmorgon och en del förberedelser på lördagen inför Maria och Daniels bröllop på kvällen, sen god mat och dans halva natten lång.

Grillning med familjen och bästisen på söndagen och igår lunchade Christopher och jag med pappa och shoppade lite innan vi åkte hem. Tack alla inblandade för en härlig helg!

Som vanligt hade jag en massa matrelaterade föremål både i min väska och Christophers och i säkerhetskontrollen var de helt förbryllade över potatispressen, den blev scannad tre gånger och till slut sa kontrollanten: ‘Lycka till med matlagningen!’ 🙂

Annons

4 reaktioner till “En underbar helg i Skåne

  1. Jo, tack, det vet vi hur lyckligt lottad man känner sej nät tåget kommer så på direkten. Får man sen sittplats, eller plats överhuvudtaget, så blir man ännu gladare:)

    1. Precis! Tyvärr var det dock en full svensk som kräktes precis vid utgången, men sånt får man väl räkna med sent en fredagskväll. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s