Bodean’s

För några fredagar sedan firade vi Davids födelsedag på ett av hans favoritställen; Bodean’s, en riktigt amerikansk diner med ribs, coleslaw, pulled pork och enorma portioner. Bodeans är en kedja som finns lite varstans i stan, vi besökte deras restaurang i Soho, som på bottenvåningen ser ut som en trist diner, men på nedanvåningen var det desto mysigare, och det var där vi satt.

Carribean daiquiri
Sierra Nevada porter

Först kom en shotsbricka, sen blev det cocktails eller öl, och sen bytte jag till vin. Vi beställde förrätt och varmrätt och fick in gigantiska portioner av båda, så det var inte möjligt att gå hungrig härifrån.

Till förrätt beställde Chris in chicken wings, med het sås, och de var starka. David, födelsedagsbarnet, satte glatt i sig sina med Diavolo-sås, och med extra sås bredvid, helt sjukt stark.

Jag var tvungen att prova deras pulled pork men var samtidigt sugen på hamburgare, så kompromissen blev pulled pork quesadillas och en ostburgare med chili cheese fries (alltså med chili con carne och ost).

Riktigt gott alltihopa, men jag orkade nog bara två tuggor av min stackars hamburgare, sen var jag så mätt att jag inte visste vart jag skulle ta vägen… Och inte ens Christopher kunde hjälpa till, för han var också proppmätt.

Allting var jättegott och precis vad man förväntade sig, och roligast var att min (ok egentligen Lisas recept) pulled pork var lika god som Bodean’s variant!

Jag ber om ursäk för de suddiga iPhonefotona, men de kanske kan ge en lite idé om hur det var.

6 reaktioner till “Bodean’s

  1. Himmel vilka mängder med mat! Mätt bara jag tittar på dem!

    Krävs det den mängden för att ni ska bli mätta, får ni nog ta en väg förbi McDonald´s innan ni äter på Bastard….. 😉

  2. Oh, det låter verkligen otroligt gott, men vilken blandning med pommes och chili till hamburgare:) Undrar just hur man kommer på den idéen?

    Ha en bra helg tillsammans med vännerna!

  3. De kan sin sak, amerikanarna. 🙂

    Du, carlotta här ovan och jag har snackat lite löst om en bloggpicknick eller meet up av något slag i sommar och visst skrev du nyligen att du skulle t Skåne ganska snart? Om du vill med och ö h t har tid kan du väl hojta?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s