Tillbaka i London

Det är hemskt vad en vecka kan gå fort! Vi är redan tillbaka i London och jag är tillbaka på jobbet igen. Samtidigt som det är skönt att komma hem och packa upp väskan och sova i sin egen säng, så hade jag gärna haft några dagar till i Skåne. Men vi fick en fantastisk vecka med en massa middagar med vänner, lite shopping, en Köpenhamnstur med mera.

Uppdatering kommer såklart, men får hinna komma iordning lite först… 🙂

Det har väl inte undgått någon vad som hänt i London de närmsta dagarna, och detta kom vi tillbaka till, kändes minst sagt underligt. Vill ni läsa mer om det, så kika in på min andra blogg – Mitt London – där jag skriver om vad som mötte oss när vi kom hem igår kväll. Ni hittar inlägget här.

4 reaktioner till “Tillbaka i London

  1. Så skönt att ni haft en bra vecka, men förstår att det är lite oroligt att vara åter i London. Kan tänka att massmedia förstorar det hela en del, men det ger ändå säkert en obehaglig och otrygg känsla.
    Ta vara på er och var försiktiga,
    kram!

    1. Jag trodde också att media haussade upp det hur mycket som helst, och det gör de nog, men var ändå inte beredd på att allt skulle vara stängt och poliser över allt. En städerska i vår byggnad på jobbet hade fått bränt ned hela sin lägenhet, så himla hemskt! Tack för omtanken. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s