Mysig lunch hos vänner

När man bor utomlands fullkomligen haglar inbjudningarna in när man kommer hem och det är svårt att hinna med alla. Denna gången fick vi äntligen till en träff hos Therèse och Tobbe, och det var mysigt som alltid.

Vi satt ute, flickorna i solen och pojkarna i skuggan och fick en riktigt god lunch bestående av grillad lax i folie med smått och gott, bulgur, sallad och romsås. Till efterrätt blev det chokladpudding med vispgrädde och melon. Så gott! Och så ett glas vitt på det, då märks det att det är semester!

Tack fina ni, för en god och trevlig lunch!

Annons

8 reaktioner till “Mysig lunch hos vänner

  1. Men NEJ! Jag skulle precis skriva att DET ÄR KLART VI SKA SES men döööööödens död – jag är på kick off i Stockholm med jobbet då. SUCK OCH STÖN! Är tillbaka på jobbet på onsdagen igen, och på söndagen är jag ju förresten också i Götet, du är inte där då möjligtvis?

    1. Haha, typiskt, men tror det kan funka på söndagen med trots att det är min kompis födelsedag och det är anledningen till att jag kommer att vara i Gbg överhuvudtaget, men ska fråga henne.

  2. Var lyckades du fånga solen? Har inte sett den i Skåne på hela sommaren… 😉 Både laxpaket och chokladpudding är favoriter (tänk att man skulle tröttna på mousse – det trodde jag aldrig).

    1. Den fanns i Böste med omnejd några dagar iaf… 🙂 Är löjligt förtjust i chokladpudding, lite mera lättsmält än mousse faktiskt.

    1. Tack, Tina! Tänk att du skulle få getostbegär igen efter den stora biten ni tog er igenom. You’re hooked!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s