Brunch Soho Village, Göteborg

På söndagsförmiddagen begav vi oss mot Soho Village i ösregnet för att äta brunch. Stället var supermysigt med flera olika rum med bord i och stället verkade riktigt populärt då det var i princip fullsatt några minuter efter att de öppnat kl. 12.

Vi tog flera rundor vardera, tycker det är bättre än en salig blandning av allt på samma tallrik. Första varvet tog vi gott bröd, fortfarande varmt från ugnen, ostar och andra pålägg.

Andra undran tog jag det varma, som pizza, scrambled eggs och rökt lax.

Och sen var det dags för det söta. Pannkakor, grädde, lönnsirap och hallon.

Som ni märker tjänade de såklart pengar på mig. Det kändes som att jag åt hur mycket som helst, men knappast för de 179:- vi betalade vardera. T o m Linus hade svårt att få valuta för pengarna, men lyckades nog bättre än mig och Emma.

Men trots att jag inte kan äta massvis på en brunch så betalar jag gärna för utbudet. Jag gillar verkligen att kunna plocka till mig lite av varje och det är njutningen för mig. Både Emma och jag tyckte brunchen var riktigt bra, medan Linus mindes den som bättre sist han var där.

Och visst fanns det utrymme till förbättring; alla kakor var nog från samma sats sockerkakssmet så cookies eller liknande saknades, även om det som fanns var gott. Scrambled eggs blir jag aldrig riktigt nöjd med ute, jag gör dem hellre själv eftersom jag vill ha dem rejält krämiga. Linus sa också att deras kallskurna var bättre förra gången med lufttorkad skinka t ex.

Jag förstår ju att Linus vill ha samma kvalitet han upplevde för bara några veckor och vi får hoppas att standarden höjs igen, men vi som åt brunch där för första gången var nöjda. Det var bra spridning på maten och fanns mycket att välja mellan.

Annons

10 reaktioner till “Brunch Soho Village, Göteborg

  1. Jag håller med dig, priset är inte avgörande, men lite väl högt var det allt. För det priset kan man gå och äta hotellfrukost och då är utbudet mycket större. Det såg gott ut i vilket fall, som helst! 🙂

  2. Det är svårt det där. Jag betalar gärna också för ett stort utbud, men å andra sidan orkar jag sällan så mycket som jag skulle vilja. Och sedan ska utbudet passa just mig 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s