Hemma hos Matrepubliken

Jag hann med att träffa två underbara matbloggerskor under Göteborgvistelsen. Åsa lunchade jag med på måndagen och på lördagen blev jag hembjuden till Matrepubliken, aka Charlotta och hennes Calle.

Lustigt nog bodde de i samma område som Linus, så det var lätt att hitta dit. När jag kom dit var det fint dukat i köket och Charlotta bjöd på hemgjord glass, både blåbär, hallon och lakrits och en supergod lakritssås till. Tack fina du! Receptet på lakritssåsen lånar jag gärna, för den var ruskigt god och passade så bra ihop med bärglassarna!

Trots att jag inte träffat Charlotta förrän nu, känns det som att jag känner henne ganska väl eftersom jag följt hennes blogg ett bra tag, och nu när vi träffades kunde man liksom fylla i luckorna.

Det kändes himla osvenskt men himla kul att träffas på riktigt, och det är verkligen roligt att umgås med folk som delar ens intresse. Jag följer mest svenska matbloggar och det vore så skoj att träffa er allihop! Hojta till om ni har vägarna förbi London så hojtar jag till om jag ska åt ert håll. 🙂

13 reaktioner till “Hemma hos Matrepubliken

  1. Så himla kul att träffas i verkligheten! Förstår att det måste vara en speciell känsla eftersom man följer varandras vardag.

    1. Det ska jag absolut! Oftast åker jag dit med föräldrarna och då är det lite svårt, men är ju inte så långt borta (från somnarstugan) så får åka dit oftare helt enkelt 🙂

  2. Jag haar faktiskt vägarna förbi London i höst, min bror flyttar dit för att plugga. Han ska bo nära Notting Hill, vad jag förstått. Så hojt, hojt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s