Hurra – fredag igen! Denna vecka var dock betydligt behagligare än förra, dessutom startade jag veckan med finlunch på måndagen och vinprovning av toskanska viner (med tilltugg, mycket viktigt) på Harrod’s på tisdagen. Onsdag och torsdag var lugna dagar och ikväll ska vi äta plockmat till middag, en av mina all time favvos. Happy fredag!
Med all sannolikhet kommer kvällen att avslutas som ovan, med Amarula on the rocks. Mmmm!
En vecka framåt ska vi kalasa på följande:
Fredag: Plockmat: bakad camembert, fikon, parmaskinka, surdegsbröd, kycklingleverpastej med karljohan och cornichoner
Lördag: Hel rostbiff, bearnaisesås och ugnsrostad potatis
Söndag: Antingen pork belly med krispig svål eller kycklinggratäng
- Morots- och koriandersoppa
- Fiskgratäng med spenat
- Bakad potatis med baconröra
Åh, Amarula on the rocks! Jag som har Amarula hemma och allt! Ska tveklöst härmas! Hoppas ni får en härlig kväll! Vi ska äta tacotårta och dricka fredagsvin! Och Amarula då. 🙂
Hoppas ni hade en mysig fredag och att du fick njutit av lite Amarula. Mmmm