Cliveden Manor

Vi tillbringade helgen i Buckinghamshire där min käre pojkvän härstammar ifrån. Det var sol, ca 30 grader, vindstilla och otroligt härlig att andas lantluft istället för avgaser.

Hans mamma Eileen, fyllde år i lördags så först gjorde vi en utflykt till Clivenden Manor (uttalas Cleveden), sen tog vi ett glas vin (eller öl)  på en pub-uteservering och sen hjälptes Christopher, hans bror Richard och jag (men mest jag) åt att laga en trerätters middag till födelsedagsgrisen (och oss själva) och trots att det är recept jag lagat tidigare, så kommer jag att skriva om dem igen, för nu har det gjort lite fininställningar så de är ännu godare än förut. Tjoho! Recept kommer i inlägg framöver.

Men först lite fina bilder från Clivenden Manor, ännu ett National Trust-ställe värt att besöka. Och det kändes som om alla var där, packat med folk.

6 reaktioner till “Cliveden Manor

    1. Det finns en del sådana här faktiskt. Föreningen National Trust ser till att bevara fina gamla hus/herrgårdar och håller dem öppna för besökare. Fint det!

    1. Ja, det har det, men vet ej hur längesedan. Finns massor med fina slott och herrgårdar bevarade i England. Många öppna för allmänheten. Just nu vill jag mest till Highclere där både Downton Abbey & Jeeves & Wooster spelats in. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s