Drinkar på Bob Bob Ricard

Bild: Bob Bob Ricard.

Ursäkta tystnaden den senaste tiden. På gott och ont är jag en av-och-på-människa, och nu när jag var hemma magsjuk måndag-tisdag var jag allt annat än sugen på att blogga om mat. Men nu mår jag bättre och är på g, så varsågoda – dagens inlägg:

I fredags skulle ju Laura, Jess och jag hänga på en mysig pub i Chelsea. Nu blev det inte så, utan istället blev det drinkar mera centralt på Bob Bob Ricard innan vi drog vidare till en annan bar för lite mat och vin.

Päronbellini

Vi ville egentligen till Mark’s Bar på Hix, men det var fullt så vi gick två kvarter bort till Bob Bob Ricard. Det var första gången vi besökte stället, men vi gillade det skarpt!

Garden-drink med bl.a. Pimm's, fläder och mynta

När vi öppnade den stora tunga porten möttes vi av flera ur personalen, som genast tog hand om våra jackor och visade oss till ett bås i den art deco-inredda källarbaren. Menyn bjöd på intressanta drinkar, och Jess och jag valde båda en päronbellini, medan Laura provade en jättegod drink med Pimm’s, fläder och mynta.

BBR är ett perfekt ställe att ta sin date till, eller ta en drink eller två om man vill lyxa till det. Inredningen är som sagt i Art Deco och det känns riktigt flärdfullt.

8 reaktioner till “Drinkar på Bob Bob Ricard

 1. Magsjuka låter inte alls trevligt 😦 hoppas du kryat på dig och mår lite bättre! Stackars dig och flatmate säger jag bara…!

  Trevligt med drinkar (även om jag nuförtiden tar d mycket lugnt med dom).

  Sv: Hatten på semlan räddade mig kan jag avslöja… utan den hade spritsningen sett katastrofal ut!

 2. Gott med päronbellini! Jag tror i ärlighetens namn inte att jag har gjort bellini någon gång, fast jag har ju både passionsfruktspuré och hallonpuré i frysen så det får väl bli ändring på det snart!

 3. Då hoppas vi att du mår bättre i magen nu, inget kul att ligga för ankare!

  Bellini har vi inte gjort på evigheter, ska sanningen fram så har vi inte gjort någon drink alls på lång tid nu. Men till helgen blir det middagsbjudning så då lär det väl bli en, eller två:)

 4. Fy för att åka på magsjuka. Värsta sorten.
  Vilket coolt ställe! Och smaskiga drinkar. Vi gjorde bellini för ett tag sedan, men den blev så där. Vet inte om det var för att purén var för osöt eller vinet. Det är ju så gott annars.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s