Tsunami, West End

Favoritsushin!

Tidigare skrev jag om The Taste Card som är poppis i stan (och landet) men ett annat sätt att spara pengar på restaurangbesök är att ansluta sig till Top Table. Top Table är en hemsida som har en del olika (men alla bra) funktioner. Dels kan man boka sina restaurangbesök genom dem, ge feedback och få poäng och efter ett visst antal poäng får man ett gratisrestaurangbesök. Dessutom brukar de anslutna restaurangerna ha olika erbjudanden som endast Top Table-medlemmar kan få ta del av.

Ett sådant erbjudande unyttjade Laura, Jess och jag i måndags, då vi testade favoriten Tsunamis mer centralt belägna restaurang på Charlotte Street. Erbjudandet var 50% rabatt på maten så längde man beställde innan klockan 19, vilket vi lyckades med.

Vi började med vitt vin (riktigt gott från Languedoc så det blev en flaska till) och två förrätter att dela på. Jag valde de friterade räkorna jag ätit innan, för de är så infernaliskt goda och Laura valde en blandad sashimisallad som bestod olika salladsblad, halstrad tonfisk och lax och en jättegod wasabidressing.

Sen valde vi allihopa sushi, men lite olika varianter. Jag gick på mina favoriter som jag alltid äter; spicy tuna rolls och ebi fry rolls medan Laura och Jess testade Tsunami special roll som innehöll hur mycket olika ingredienser som helst. Den var verkligen jättegod den med och lite annorlunda.

Laura och Jess valde varsin efterrätt med, men jag var för mätt vid det laget. Laura valde glass som kom fint upplagt på porslinskedar med en massa exotiska frukter och Jess valde en chokladfondant som också kom fint presenterad med frukter och bär. Av någon anledning, jag skyller på vinet, glömde jag bort att fota dessa, så ni får använda fantasin. Däremot var belysningen betydligt bättre här så man kan faktiskt se maten ordentligt denna gång.

Rabatten vi fick märktes tydligt av, vi fick dragit av ca £38 från notan och det hela landade på runt £90 för oss tre, och då hade vi ätit gott och delat på två flaskor vin.

Tsunami
93 Charlotte Street  
London W1T 4PY
Annons

9 reaktioner till “Tsunami, West End

  1. Du får inte göra såna här inlägg! Jag dööör så gott… Jag som är tokig i alla sorters asiatisk mat. Och vilket pris ni fick!

    1. Sorry, ska sluta med min Tsunami-indoktrinering å det snaraste. Vill bara få mer fler i mitt beroende… :p

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s