Fullt ös i helgen

I helgen har det verkligen varit fullt ös och lite vila, så det får bli ett litet pausinlägg idag. Kan berätta om helgen i alla fall.

I fredags mötte jag upp med Anna och hennes och åt lite gott och drack vin. Vi hade massor att prata om visade det sig och det blev en hyfsat sen kväll. I lördags tittade jag på en visserligen fin lägenhet men i fel område så den får jag passa på. På kvällen hängde jag med Laura på Upper St där vi åt en väldigt god och prisvärd middag (som jag kommer att blogga om) och sen gick vidare för barhäng. Igår träffade jag Anna igen, denna gång på underbara La Fromagerie där jag faktiskt aldrig lyckats äta innan. Tricket är att komma dit tidigt eller på eftermiddagen fick jag veta. Rekommenderas för en god och mysig frukost (eller lunch/middag/inköp av ost).

På eftermiddagen provade jag brudtärneklänningar i en hel timme så jag lyckades välja ut en (med brudens hjälp – hurra för smartphones) och beställa den. Hurra igen!

Hade det ovan enbart varit anledningen till att jag är trött hade det varit sin sak, men tyvärr har min flamate envisats med att ha fest nästan hela helgen. Det var efterfest i lördags morse (morr) och fest i lördags kväll. Så jag känner absolut att jag fattat rätt beslut att flytta! 🙂

Hoppas ni hade en fin helg, ni med!

Annons

15 reaktioner till “Fullt ös i helgen

 1. Wiiie för allt. Och för att du var så himla fin i klänningen! Can´t wait to see it när det väl är dags. 🙂 Pussen

 2. Vi verkar ha haft en lika busy, men rolig, helg. Om man bortser från muppiga rumskamraten då.. Fy fasen. La Fromagerie, det låter som ljuv musik i mina öron.
  London var fint, trots regn. Det tog inte lång tid innan jag insåg att jag är helsåld på staden.

  1. Du måste kolla in La Fromagerie, bland annat.. 🙂 Förstår ju att du vill spendera så mycket tid som möjligt med Michael när du är i krokarna, men hör gärna av dig om du får tid över.

   Roligt att höra att London gjorde ett bra intryck på dig!

 3. Låter som en härlig helg med fart och fläkt, kul att du lyckades på klänningsfronten. Mindre kul med din lägenhetskompis, håller tummarna för att du snart kan flytta.

 4. Låter som en toppenhelg! Eller ja, minus flatmaten. Alltså suck för sånt! Du gör verkligen rätt i att flytta! Hoppas att du hittar något bra snart.

   1. Ja, det ligger mycket tur i det hela. Och det är ju så svårt att få ett hum om hur folk är att bo med när man träffar dem lite snabbt! Men knäppa flatmates leder också till fasligt roliga historier när man väl är utflyttad – jag har varit med om en massa knasiga människor under mina år i London. 🙂

   2. Man får skratta åt det när man fått lite distans. Gott om knäppa typer i en storstad! 🙂

 5. Verkligen kul att träffas och kul att du ville frukostera med oss. Jag tycker att du också ska bo i Primrose Hill! Fast risken är väl att alla besökare aldrig hade återvänt hem … 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s