OS-bildkavalkad II

Det blev som sagt tre besök på OS, och det tyckte jag var alldeles lagom. Det var riktigt kul att hinna dit några kvällar efter jobbet, men ännu roligare att tillbringa större delen av gårdagen där och slippa stressa. Vi hann precis i tid till bronsmatchen och det var lätt att bestämma sig för att heja på Kroatien (som faktiskt vann matchen); ungrarna bara buade och hade sig. Riktigt bra och målrik match. Efteråt tog vi det säkra före det osäkra och åt på världens största McDonald’s. Det var hur stort som helst, men kön gick snabbt, man slapp vänta på maten och det fanns gott om bord att sitta vid, även ute. Riktigt bra för att vara McDonald’s måste jag säga. Maten var dock densamma som på alla McDonkan, men om möjligt ännu fräschare då det var bra omsättning.

Det blev även en titt i megastoren, men det var mest kaos därinne så vi nöjde oss med varsin nyckelring.

Tyvärr kunde vi inte byta till oss några biljetter till finalen, men det var ändå riktigt roligt att uppleva bronsmatchen på plats. Men konstigt nog fanns det ingen som visade handbollsfinalen utanför området; det var antingen boxning eller basket. Men med svensk radio kunde vi följa första halvlek i tunnelbanan (ovan mark) och sen hann vi se andra halvlek på mitt jobb, tack och lov. Så synd och så nära, men framförallt så grymt jobbat av landslaget! Äntligen är vi tillbaka med ett riktigt bra lag!

Zeppelinare över OS-området

Spanien-Sydafrika i landhockey

Linus på landhockeyn

Svenska flaggan i basketball stadium

Bronsmatchen: Ungern-Kroatien

En glad Malin

Och en glad Hanna

Kroatien tog brons!

Basketball arena (där handbollsslutspelet hölls)

Världens största McDonald’s inne på OS-området

2 reaktioner till “OS-bildkavalkad II

  1. Fina bilder, förmedlar känslan av att vara där – vilket är exakt vad jag hade velat. Är också mycket glad över att handbollslandslaget ”är tillbaka” 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s