New York: Grymma burgare på Burger Joint

Att äta en bra burgare när man är i USA är självklart ett måste och vi hann bara med ett av två rekommenderade ställen för just burgare. Sparar det andra till nästa gång! 🙂

Stället vi hann med heter Burger Joint, och är en mysig liten joint med klotter på väggarna och endast en sorts burgare på menyn, inhyst i ett fint hotell med marmorlobby! Kul kontrast, tyckte vi. Och otroligt goda burgare.

Själva stället är lite i samma stil som de burgarrestauranger som ploppar upp i London just nu; cool inredning och fokus på få men riktigt bra saker. De tog bara cash, man köade vid disken och kunde endast välja mellan burgare med eller utan ost, bestämma hur man ville ha den tillagad och om man vill ha alla tillbehör eller ej.

Jag körde på en rare burgare med ost och the works (dvs alla tillbehör; majo, senap, pickles – riktigt goda, sallad, tomat, lök etc), en cola och så delade Emma och jag en pommes.

Burgarna var inte jättestora men alldeles lagom. Saftiga biffar med mycket smak, mjukt och smörigt briochebröd och hemmainlagd tunnskivad gurka. Bästa burgaren jag ätit!

Burger Joint
Le Parker Meridien Hotel
119 West 56th Street  
New York, NY 10019

7 reaktioner till “New York: Grymma burgare på Burger Joint

  1. Kan varmt intyga att dessa burgarna är the best ever!!!! Och de pommes vi fick till var även av hög klass!

  2. Häftigt! Jag älskar burgare av alla de slag, fast helst hemmagjorda. Dessa är ju typ hemmagjorda att jag litar på dig när du säger de var grymma. Gott!

    Kram Malin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s