Ännu en vecka till ända

Höstkrans signerad mamma

Så var det helg igen, vart tar veckorna VÄGEN egentligen? Hoppas tempot håller i sig efter jul med bara, för januari och februari är ju så otroligt tråkiga.

Nu i veckan har jag hunnit med en hel del. Dels lagra lite sömn igen efter en helg med lite av den varan, en gratislunch med svensk mat (man tackar) och en vinprovning (jajamensan) med kanongoda snittar. I helgen tänkte jag dock ta det lugnare. Sovmorgnar, långfrukostar, kanske en höstpromenad, lite bakning och häng med vänner är det jag tänkt ägna mig åt.

Ha en finfin helg hörni!

Annonser

9 thoughts on “Ännu en vecka till ända

  1. En härlig helg låter det som. Skönt med en mix. I dag lugnt och i morgon tjejträff. Lugnt då också iofs, ska köra, men det blir lite senare än i dag iaf.

    Kram Malin

  2. Det är en gåta varför inte vintermånaderna efter jul och nyår rasar på i samma tempo?! Härlig vecka du har haft, hoppas helgen blir lika bra. Dina planer låter precis lagom för en lyckad sådan.

    Jättefin höstkrans din mamma har gjort!

    Kram Lotta

  3. Ja det känns som om det är måndag och fredag jämt. Men jag hoppas precis som du att januari och februari rinner iväg fortare än vad man hinner säga ”snöslask”. Hoppas du haft en bra helg, det låter som om det fanns potential för det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s