Bästa Skånehelgen, del I

s62

Trots att jag bara var hemma i Skåne från lördag förmiddag till söndag eftermiddag hade jag en fantastiskt bra helg. Sverige i sommarskrud är något alldeles fantastiskt och jag är glad att jag får uppleva det då och då.

s61

s60

Helgen var fullspäckad men ändå lugn. Jag tog mig direkt ner till Falsterbo där jag lunchade med min bästis man medan vi väntade på att hon skulle sluta jobba. Sen tog vi på oss bikinin och fyllde glasen med rosé och satt och pratade och njöt i solen innan vi duschade och gjorde oss iordning inför kvällen.

s59 s58

Min kompis Linus hade middag med flera Göteborgare på besök och vi njöt av grillspett i trädgården och packade sedan en kylväska full och gick ned på stranden och hängde på bryggan tills solen gick ned. (Tänk Pripps Blå-reklamen).  Sen tillbaka till huset för snacks och strawberry daiquiris och mer häng. Underbart trevligt! Nästa dag hämtade min kära pappa mig och en ny mysdag väntade (som får sitt eget inlägg).

s57

Annons

5 reaktioner till “Bästa Skånehelgen, del I

  1. Min mobil flippar ur när jag ska kommentera.
   Låter helt underbart. Och sista bilden är verkligen som en reklambild. Fantastisk.

 1. Sverige är bäst i hela världen på sommaren. Så är det bara. Vilken härlig helg! Skönt också att du har en schysst sommar i London, även vädermässigt om jag förstått det rätt.

  Fortsatt skön sommar till dig!

  Kram Lotta

  1. Ja, vi har lika fin sommar här som ni har hemma! Det var fem år sedan sist så hett (höhö) efterlängtat! Ha en fin sommar du med! Kramis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s