Lunch på Massimo, West End

mas3

Bara någon gata från kontoret ligger ett fint femstjärnigt hotell med två restauranger och när vi upptäckte att den ena restaurangen, Massimo, gav 50 % rabatt på maten med Tastecard var vi några stycken som gick dit på lunchen. Det råkade dessutom vara min födelsedag den dagen, så det passade bra.

Som förrätt valde de flesta av oss rå pilgrimsmussla med vaniljsalt och apelsin som var otroligt god och frisk i smaken. Ria som inte är förtjust i råa skaldjur valde bakade tigerräkor som också var mycket goda.

mas

Som varmrätt valde vi alla pasta, två valde linguine med krabba och tomat som jag också valde mellan…

mas2

…men jag satsade till slut på spaghetti carbonara med lättbakat ägg och tryffel. Jag är svag för krämig äggula och tryffel men tyvärr blev jag lite besviken på denna rätt. Carbonaran var god men alldeles för mäktig med en massa olja i botten och dessutom var den aningen för salt. Linguinen var helt klart det bättre valet.

Jag måste erkänna att jag blev lite besviken på carbonaran och den drog verkligen ned betyget. Förrätterna var fantastisika men pastarätterna klart ordinära. Bra service väger upp något, men det är trots allt maten som är det viktiga. Jag är dock beredd att ge restaurangen en chans till eftersom kollegor och vänner har ätit otroligt god pasta här innan. Stay tuned. 

Massimo, 10 Northumberland Avenue, London WC2N 5AE

Annons

2 reaktioner till “Lunch på Massimo, West End

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s