Nu har Matarkivet funnits i lite drygt tre år och nu äntligen gör det skäl för sitt namn, för det finns faktiskt rätt många recept och restaurangrecensioner att bläddra mellan här på bloggen.
Istället för att upprepa mig alltför mycket med att återpublicera vissa recept som jag återkommer till tänkte jag då och då bjuda er på ett axplock av sådant som jag själv lagat igen eller som passar extra bra just till årstiden. Så håll tillgodo, här kommer första titten med hösttema såklart!
Yoghurtpannacotta med ugnsbakade äpplen
Vilka härliga hösttips! Tänk vad tiden går fort… Kul att samla ihop godbitar i ett inlägg så här. När man har hållit på ett tag så finns det ju faktiskt en hel del. Jag har t.o.m. börjat leta i min egen blogg efter recept 🙂
Hoppas du har en skön höst i London!
Kram Lotta
Ja, det är scary så snabbt tiden går faktiskt, men skönt att ha lite i arkivet. Och jag gör detsamma, letar i bloggen efter recept så känns naturligt att dela med sig av guldkornen. 🙂
Hoppas du också har en skönt höst! Kramar
Fina tips, den där öppna lasagnen med timjanstekt svamp och tryffelricotta låter ju sjukt god!!
Tack! Lasagnen är galet god och lätt att göra. 🙂