Middag på Randall & Aubin, Soho

RA5

Det finns gott om mysiga restauranger i London och en av dem är helt klart Randall & Aubin mitt i Soho. Sohos charm är helt klart att respektabla restauranger och barer finns inklämda mellan sexbutiker och gaybarer.

Randall & Aubin är ett franskt brasserie med mycket skaldjur på menyn. Man kan inte boka bord här utan bästa taktiken är att dyka upp runt 18-tiden för att få bord till en tidig middag eller runt 21 för att få bord efter värsta ruschen.

När vi gick hit ett gäng för att fira en kompis förlovning fick vi bord meddetsamma och valde att dela lite småplock till cavan vi drack.

Överst ser ni hur alla hugger in så fort maten hamnat på bordet. Det var räkor med skal att doppa i majonnäs och zucchini frites med basilikamajonnäs som är fenomenalt goda (de brukar vi beställa tillsammans med mackor till luncher på kontoret ibland, så de har jag provsmakat åtskilliga gånger).

RA2

Gaby och jag kunde inte motstå ett av dagens erbjudanden på svarta tavlan; lobster roll i briochebröd med pommes frites. Helt underbart fräsch och god!

RA3

Laura valde bouillabaissen som hon verkligen njöt av…

RA4

…och Jenny valde krabb- och citronrisotton som var otroligt god, men portionen var i minsta laget (det är inte bara tallriken som är stor).

Vi hade en otroligt trevlig kväll här med vin, god mat och mycket prat. Det är lagom ljudnivå för att kunna prata men ändå lite mysigt bullrigt så att man märker av att man är i Soho. Ett riktigt mysställe som passar bra på en dejt, parmiddag eller med ett gäng vänner. Rekommenderas helt enkelt!

Randall & Aubin, 14-16 Brewer Street, London W1F 0SG

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s