Frukost på The Chelsea Quarter Café, Chelsea

FI4

Jag borde egentligen börja föra statistik över stans utbud av Eggs Benedict och croissanter, för det är de två köpefrukostar jag oftast väljer. Croissanter när jag är på språng och Eggs Benedict när jag har tid att sitta ned och njuta av en god frukost.

Denna Eggs Benedict från The Chelsea Quarter Café på Kings Road var utmärkt. En skiva rostat surdegsbröd toppad med ordentlig skinka (alltså inte pressad – huga), perfekt pocherade ägg och god solgul hollandaise. Egentligen ska en traditionell Eggs Benedict serveras på English muffins, men detta är precis lika gott och dessutom mindre bröd så man orkar hela.

Jag kan också passa på att berätta att den om den värsta Eggs Benedict jag någonsin ätit. Den förtärdes på Bluebird Café, också på Kings Road, och eftersom restaurangen är riktigt bra förväntade jag mig att cafédelen också skulle vara up to scratch men blev alltså gruvligt besviken.

The Chelsea Quarter Café, 219 Kings Road, London SW3

Annonser

7 thoughts on “Frukost på The Chelsea Quarter Café, Chelsea

    1. Det ALLRA bästa stället är The Wolseley! De gör frukost som ingen annan, dessutom otroligt din art deco-inredning och effektiv personal. Boka några veckor i förväg!!

      Om du vill ha sällskap hänger jag med! 😉 Kram kram

  1. Calle är en riktig hejare på att pochera ägg så jag ska nog beställa EB (utan skinka) till frukost imorgon. Har alltid velat prova men trots 44353454 intagna bruncher i NYC har jag aldrig valt det på menyn. Snart så!

  2. Benedicter är så in i hoppsan gott, när vi tar brunch på saltan så slinker det ner minst två var… Har gjort det hemma i vårt eget kök oxå och det blev faktiskt lyckat:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s