Julen

jul12

Julen som gick var verkligen mysig! Jag fick hänga med vänner, prova lite nya restauranger, mysa med föräldrarna, fira traditionsenlig jul med släkten och träffa små gosiga bebisar. Dessutom hann jag verkligen njuta av alltihop.

Tidigare jular känns det som att jag turnéat Skåne runt för att hinna träffa alla och ändå hanns aldrig allt med. Så i år sänkte jag ribban. Ut och äta istället för att bjuda hem på mingel och ta tid när man väl träffar vännerna så att man verkligen kan vara i nuet och njuta. Dessutom hann jag med att dricka bubbel med mina kära föräldrar och äta en massa gott, en perfekt julledighet med mina mått mätt alltså.

Tack julen 2013 – du var grym!

7 reaktioner till “Julen

    1. Har inte stenkoll, men var på BAR i julas (recension kommer) och det var riktigt bra! Gillar sedan tidigare Atmosfär och Salt & Brygga. Vill testa Bastard, Saiko etc.

      1. Nej det är inte helt lätt. Vendel har förövrigt öppnat ny restaurang på Mobilia i en stil som aldrig funnits där ute förr. 🙂

  1. Låter som en grym jul! Och visst är det alltid n-å-g-o-t stressande med alla man borde/vill träffa men aldrig hinner. Hu. KRAM!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s