Fredagsupdate #4

photo

Bevis på att solen åter tittat fram. Från Embankment förra lördagen.

Idag skiner solen här i London och vårkänslorna har infunnit sig såpass mycket att jag går omkring i lågskor idag. Jag hoppas verkligen att detta håller i sig, men risken att vi får snör innan februari är slut finns fortfarande. Typiskt nog har det snöat varje år sedan jag flyttade hit men innan dess hade staden inte sett snö på 20 år. 

I veckan har jag hunnit med att laga lite mat och träffa kompisar. Igår blev det middag på Mele e Pere, som jag varit på tidigare och som jag ska uppdatera er om nästa vecka. Ikväll ska jag träffa en kompis och imorgon ska jag och min kollega njuta av afternoon tea på ett fint hotell i stan som vi lyckades vinna innan jul.

Ha en fin helg!

Annons

En reaktion till “Fredagsupdate #4

  1. Vad härligt att få se solen och kunna ta på sig lågskor! Vi har haft ca 1/5 av det antal soltimmar som normalt brukar förekomma de här senaste månader. När den tittade fram i måndags fick jag näsan ont i ögonen 🙂 Och på landet där jag är nu är det gummistövlar som gäller…

    Afternoon tea på ett hotell i London. Kan det bli bättre?! Ja, det är ju gratis också. Grattis till vinsten och ha en riktigt trevlig helg – förutsättningarna finns ju!

    Kram Lotta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s