Middag på Sophie’s Steakhouse, Chelsea

sophies

På lördagskvällen när Emma var här var vi lite sega efter en dag på stan men piggnade till efter att ha druckit lite champagne hemma och svidat om. Vi tyckte dock att det var en bra idé att hålla oss i närområdet till Fulham och gick till Sophie’s Steakhouse på Fulham Road.

Det finns ett Sophie’s Steakhouse i Covent Garden också och båda filialerna har funnits länge, men jag har inte kommit mig för med att gå dit. Vi började med dagens cocktail i baren eftersom det var favoriten strawberry daiquiri som serverades.

sophies3

Efter en stunds väntan (det går inte att boka bord här) var vårt bord klart och samtidigt med vattnet hamnade på bordet fick vi också in en bräda med riktigt god salami. Den försvann fort (vi var vrålhungriga) och då fick vi in en till. Sånt gillar jag!

sophies2

Som namnet antyder serveras det biff här men vi provade burgarna istället och de var riktigt, riktigt goda och fanns i två storlekar. Pommes fritesen som serverades till var däremot bara OK. Krispiga men tråkiga i smaken (hur nu det är möjligt?).

sophies1

Ni ser ju ovan hur god burgaren var!

Efter (den sena) middagen kom vi på att vi ville dansa och gick till nattklubben en bit ner på gatan så det var en grym bästiskväll.

Sophie’s Steakhouse, 311-313 Fulham Road, London SW10 9QH

Annonser

One thought on “Middag på Sophie’s Steakhouse, Chelsea

  1. Det ser härligt ut! Hoppas ni också får lite sol i London idag. Här i Wales försöker solen tränga genom molnen, bättre än igår då det regnade hela dagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s