Förra helgen bjöd en vän ner ett gäng till ett fint hus på landsbygden en bit utanför London. Vädret höll så vi kunde njuta av poolen, spela fotboll på gräsmattan och grilla på kvällen.
Det var en sån där underbar helg man kan leva på länge. Inte helt oväntat blev undertecknad utsedd till att ordna middagen på kvällen och jag bjöd på en hel massa gott. Istället för förrätt skickade vi runt fat med tre olika snittar; laxrullar med pepparrot, smördegsstänger med blåmögelost, valnötter och honung samt bruschetta.
Sedan grillade vi korvar, burgare, marinerad fläskfilé och marinerade kycklingben som serverades med potatissallad, bönsallad med dijon och feta, slaw, sallad med avocado och salladslök, couscoussallad och såklart ketchup, majo, senap, ost, skivad lök och tomat och inlagd gurka.
Sen tog vi en rejäl paus innan det blev kladdkaka, vaniljglass och butterscotchsås, jordgubbar och hallon.
Även om det tar mycket tid att preppa en sådan här middag för 17 personer så var det riktigt roligt och maten gick verkligen hem. Det talades t o m om framtida cateringuppdrag vilket vore hur kul som helst!
Haha, ja det var ingen dålig inbjudan, att få laga käk till 17 personer, det tror jag de att de var nöjda!
Bästa personen att fixa middagen! Förstår om de var mer än nöjda!