Det finns biff och så finns det BIFF. Goodman serverar den där sorten med versaler, den sort som smälter i munnen och som man orkar äta mycket av trots att man halvvägs in i måltiden är mätt.
Ni förstår vad jag menar när ni ser den här bilden, hoppas jag?! Perfektion.
Trots att jag mycket väl skulle kunna äta biffen som den är så tycker jag att tillbehören på en steakrestaurang ska hålla lika hög klass som biffen och det gör de på Goodman’s. Vi (en kollega och jag som lunchade här) beställde chunky chips som var härligt krispiga på utsidan och ljuvligt fluffiga på insidan. Dessutom smakade de alldeles lagom av tryffel (det fanns dock vanliga med).
Spenaten var också riktigt bra och moset alldeles ljuvligt lent.
Det ultimata testet är ändå alltid bearnaisesåsen. Den ska inte vara för tunn, inte för skarp men heller inte för smörig. Denna var tjock och fin och bra i smaken – hurra!
Goodman, 24-26 Maddox St, London W1S 1QH
Om du vill läsa mer om Londons biff-restauranger så kolla även in min recension av Hawksmoor – en annan favorit.
I och med att jag äter kött väldigt sällan blir det desto viktigare att det är riktigt riktigt gott när det väl händer! Det verkar vara en hit här!
Precis, det är sådana här ställen man vill gå till när man unnar sig en bra bit kött!
Men du! Älskar kött och då finkött. Ser ljuvligt ut! Jag är dessutom en riktig sucker för pommes, gud förbjude…
Kram kram