Brunch för vännerna

IMG_9394

I mellandagarna ordnade jag brunch hemma hos mina föräldrar för några kompisar, och om jag får säga det själv så tyckte jag att det blev himla lyckat. Många av mina vänner har barn och brunch är ju tacksamt då inte alla behöver äta samtidigt.

IMG_9388

Det mesta kunde dessutom förberedas och det sista hann jag med på förmiddagen innan gästerna kom kl 12. De som inte körde fick mimosas eller Buck’s fizz det vill säga apelsinjuice med bubbel. Mycket gott.

IMG_9390 IMG_9396

Det fanns naturligtvis också vanlig apelsinjuice, kaffe, te och vatten att dricka. Dessutom hemmagjord smoothie med hallon, massa pålägg, ostar, grönsaker, Philadelphia med soltorkade tomater, marmelad, melon, päron, bacon, bakade ägg (recept kommer), mexikanskt cornbread samt brownies (recept kommer).

IMG_9400

Det var så himla roligt att träffa vännerna och deras barn och umgås över mat i lugn och ro. Sedan allt var framdukat behövde jag bara fylla på lite och mamma var fantastiskt duktig på att hälla kaffe, något jag ofta själv glömmer bort. Tack alla för att ni kom!

 

Annons

3 reaktioner till “Brunch för vännerna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s