Frukosttips: avokadotoast med pocherat ägg och feta

2015-01-25 12.14.56

Förra söndagen vaknade jag upp till en snarlik bild på Instagram, signerad Foodetc och eftersom jag hade alla ingredienser hemma blev det min (sena) frukost den dagen. Så gott!

Avokadotoast äter jag ofta, men det var första gången jag hade feta och pocherat ägg till. Ett recept är överflödigt, istället blir det en snabb beskrivning: rostat Poilanebröd med mosad avokado (samt limejuice, tabasco, salt och peppar), smulad feta och pocherat ägg. Mums!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s