Middag på Koya, Soho

2015-01-20 19.07.08

Koya, som numera har en filial i Koya Bar, några meter bort på Frith Street, har funnits ett bra tag vid detta laget, men jag gjorde (äntligen!) mitt första besök där för någon vecka sedan. En kall januarikväll fordrade nudlar tyckte jag och mina tre tjejkompisar som träffades där.

Vi började med lite smårätter som jag ärligt talat tyckte var lite ojämna i kvaliteten. Tofun ovan var helt OK för att vara tofu, jag har dock lite svårt för just stekt tofu, men de andra tjejerna gillade den.

2015-01-20 19.21.25

Svärdfisken kom i panerade friterade delar med ben och allt innanför, helt OK men ingen favorit det heller, för min del.

2015-01-20 19.23.56

De grillade ostronen däremot – de var suveräna!

2015-01-20 19.41.32

Till varmrätt tog Jenny en riktigt god biff donburi medan vi andra satsade på nudelsoppa, som Koya är mest känt för.

2015-01-20 19.47.57

Jag åt en ljuvlig udonnudelsoppa med fläsk, grönsaker och miso. Buljongen var fantastisk och smakerna mjälla och fina. Mycket gott (och värmande!).

2015-01-20 19.48.04

Laura tog också en nudelsoppa med miso och friterad svartrot (som kom på en tallrik bredvid). Amy åt även hon en ljuvlig nudelsoppa med grönsakstempura.

Vi var mycket nöjda och fick gå direkt när vi ätit klart eftersom det var kö till vårt bord. Det går inte att boka bord här nämligen, men det är en del av charmen.

Koya, 49 Frith Street, London W1D 4SG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s