Middag på Granger & Co, Notting Hill

gr1

En fredagskväll efter jobbet mötte jag upp min kompis Caroline för middag i mysiga Notting Hill och valet av restaurang föll på Granger & Co som jag inte varit på tidigare men som Caroline varit på ofta och verkligen gillar. Som tur var fick vi snabbt plats vid baren (det går nämligen inte att boka) men var beredd på att köa för det är en poppis restaurang.

Vi började med varsin cocktail, margarita för Caroline, bellini för mig och beställde våda förrätter. Carolines koreanska fried chicken (ovan) var helt fantastisk; knaprig utanpå och mört innanmäte och lite hetta.

gr3

Jag valde grillad bläckfisk med ruccola och koriander, en fräsch rätt, även den med lite hetta.

gr7

Sen blev det räkburgaren för mig. Mums! Jag har nämligen hört Caroline nämna den mer än en gång och ville såklart prova den jag med. Riktigt god och fräsch och inte lika mäktig som en vanlig hamburgare.

gr9

Men trots min goda räkburgare var jag lite avundsjuk på Carolines kyckling- och pancettabullar som kom med pasta och spenat i en ljuvlig buljong. Comfort food deluxe med andra ord!

Efter allt detta var det inte ens fråga om efterrätt utan vi drack upp vinet och gick (en välbehövlig) promenad till en pub i närheten och fortsatte kvällen där.

Granger & Co, 175 Westbourne Grove, London W11 2SB

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s