När jag hade tjejmiddag för ett tag sedan bjöd jag på ännu en sorts pimpade chips, nämligen dessa med creme fraiche, löjrom och hackad rödlök. Tipset fick jag av Foodetc på Instagram – tack!
Löjrom är ju alltid galet gott, så det är inte svårt att förstå att dessa munsbitar är riktigt goda, men det fiffiga med att ha chips som bas är att snacksen känns mycket lätta. Man äter ju inte näve efter näve när de är upplagda såhär!
Chips med löjrom, creme fraiche och rödlök, 6 portioner som drinktilltugg
1/2 påse lättsaltade finchips
1/2 burk löjrom
1 dl fet creme fraiche
1/2 rödlök, finhackad
Leta upp de snyggaste chipsen i påsen och lägg på ett fat/en bricka. Toppa med små klickar creme fraiche, löjrom och hackad rödlök. Servera.
3 reaktioner till “Recept: Chips toppade med löjrom, creme fraiche och rödlök”