Recept: chips med fetacréme och granatäpple

feta.jpg

När jag bjöd på chipsen med löjrom, bjöd jag även på dessa godingar; en variant med fetacrème, granatäpplekärnor och persilja. Sååå mums!

Chips med fetacrème, granatäpplekärnor och persilja, 6 portioner som drinktilltugg

1/2 påse lättsaltade finchips

1/3 paket feta

1 dl creme fraiche

granatäpplekärnor

hackad persilja 

Leta upp de snyggaste chipsen i påsen och lägg på ett fat/en bricka. Vispa ihop feta och creme fraiche, smaka av med peppar. Toppa chipsen med små klickar fetacrème, granatäpplekärnor och persilja.  Servera. 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s