Ganska lagom

APC_0675.jpg

Återigen tyckte jag att jag fick till en hyfsat bra vecka. Med rätt balans. Måndag och tisdag var riktiga vardagsdagar för mig; jag fixade hemma, tvättade, lade mig tidigt och tittade på serier. Har fastnat för två nya och riktigt bra sådana; Homecoming med Julia Roberts och Jack Ryan. Båda riktigt bra, men väldigt olika serier.

I onsdags åt jag middag med goda vänner innan de åker till soliga Australien och stannar där i hela två månader. Drömmen!

På torsdagskvällen blev det drinks med några kollegor vilket alltid är trevligt! Men efter två sena kvällar i rad var det skönt att ha en lugn fredagskväll hemma, alldeles för mig själv. Jag åt bakad camembert och lade mig tidigt.

APC_0755.jpg

APC_0767.jpg

APC_0768.jpg

I lördags var det 40-årsfest och trots att jag i princip inte kände någon där hade jag himla trevligt och träffade en massa trevliga människor, t o m några svenskar.

Söndag var en mysdag när jag lagade god mat (ugnsstekt kyckling, hemlagade pommes och gratinerad broccoli samt kladdkaka) och vi tittade på serier. Såklart The Handmaid’s Tale, men också David Attenboroughs nya serie Dynasties som är fenomenalt bra!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s