Teater, teater och helg i Norfolk

IMG_0133.jpg

Nu ligger jag efter igen. Det är minst sagt fullt upp just nu med drinks, julfester, planering och jobb såklart. December blir ALLTID såhär trots att jag inte planerar in någonting. Det är som att kalendern fyller sig själv.

Men nu var det sista veckan i November jag tänkte berätta om, för den har jag inte hunnit skriva om ännu.

Måndag och tisdag var (som vanligt numera – hurra!) lugna och jag fixade hemma. Plocka undan, tvätta och sådär och lade mig tidigt. Älskar när början på veckan är lugn.

APC_0805.jpg

APC_0812.jpg

APC_0824.JPG

På onsdagen blev det Shakespeares Measure for Measure (en av hans lite mindre kända pjäser) på Donmar Warehouse i Covent Garden. Riktigt bra! Men innan dess åt vi tidig middag på gamla favoriten Opera Tavern. Och efter teatern tog vi oss ett glas vin på mysiga The 10 Cases.

APC_0850.jpg

Torsdag var en lååång arbetsdag så jag missade nästan en kär kollegas leaving drinks, men hann dit till slut och eftersom alla var på väg hem åt vi en sen middag på Barrafina Drury Lane istället.

Nästa dag lyckades jag gå tidigt från kontoret och vi körde norrut mot Northampton dit vi hann precis i tid för att se premiären av en barnpjäs där vi kände en av skådespelarna. Efteråt blev det mingel och till slut middag på McDonald’s. Fancy! 🙂

APC_0930.JPG

APC_0946.jpg

IMG_0416.jpg

Vi stannade i Northamptonshire över natten och efter mysfrukost och hundmys körde vi vidare till Norfolk. På kvällen åt vi middag ute och på söndagen blev det en promenad längs golfbanan och på stranden och efteråt åt vi goda mackor på golfklubben och njöt av den fina utsikten ut mot havet.

APC_0974.jpg

APC_0995.jpg

På kvällen åt vi ultimata höst- och vinterrätten, nämligen Boeuf Bourguignon med potatispuré och broccoli. Och till efterrätt apple crumble med rårörd vaniljkräm.  Jag hade även måndagen ledigt och då bakade jag skurna pepparkakor innan vi körde tillbaka till London igen.

Annons

2 reaktioner till “Teater, teater och helg i Norfolk

  1. Hej!
    Jag har läst din blogg i flera flera år (5?6?) men inser att jag inte vet ngt om dig mer än att du är fr Skåne, som jag, och bor i London. Kan du inte berätta lite snälla? Vad jobbar du med? Vem är ”vi”? Planerar du att bo i London för alltid etc?
    Jag heter Linnéa och bor i dalarna numera. Vintern gör sig bättre här än i Skåne!
    God jul:)

    1. Hej Linnea! Så roligt att du följt bloggen så länge. Jag brukar föredrar att inte lämna ut så mycket om mig själv, men visst, lite mer kan jag bjuda på. 😉 Blir ett inlägg efter nyår! Vi hade hade faktiskt en vit jul i år! 😳 Men det smälte snabbt. Hoppas ni har det fint i Dalarna. God fortsättning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s