Bio och en massa matlagning

APC_2327.jpeg

Första veckan i februari var ganska lugn, och det var välbehövligt eftersom jag blev förkyld mitt i allt.

APC_2353.jpeg

Förutom att vila bort förkylningen och jobba så lagade jag faktiskt en del mat. Bland annat pulled pork i bröd, en god sallad, omelette och förstås en poke bowl (samma ingredienser som här).

APC_2362.jpeg

Och så njöt jag av mina tulpaner som varade hela veckan. Älskar tulpansäsongen!

I onsdags blev det även bio. Denna gång blev det Can You Ever Forgive Me och den var bra. Riktigt bra skådespelarinsatser och intressant (sann) historia.

 

IMG_9457.jpeg

I helgen lagade jag ännu mer mat. Planerade faktiskt middagarna i förväg och njöt av det. Blir alltid så oinspirerad om jag ska köpa mat i en liten mataffär med begränsat utbud. Då är det så många saker man inte kan få tag i att det blir tråkigt. Och att köra till mataffären på helgen lockar inte heller, så denna gång beställde jag allt jag behövde från Ocado. Gillar det men man kan inte vara spontan då man måste beställa några dagar innan leverans.

IMG_4828.jpeg

Allting jag lagar och äter hamnar faktiskt inte på bloggen, eftersom det tar tid att skriva inlägg men jag vill ju heller inte upprepa mig alltför ofta. Så ett bra komplement till bloggen är Instagram där jag lägger upp bilder i princip varenda dag. Följ mig gärna där på @matarkivet.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s