Frågor?

IMG_3718

Hej kära läsare!

Precis innan jag åkte hem till Skåne över jul fick jag denna kommentar av en läsare, och jag har sedan dess försökt komma på hur jag bäst ska kunna bemöta det här på bloggen och dela med mig lite mer av mig själv.

Hej!
Jag har läst din blogg i flera flera år (5?6?) men inser att jag inte vet ngt om dig mer än att du är fr Skåne, som jag, och bor i London. Kan du inte berätta lite snälla? Vad jobbar du med? Vem är ”vi”? Planerar du att bo i London för alltid etc?
Jag heter xxx och bor i Dalarna numera. Vintern gör sig bättre här än i Skåne!
God jul:)

Jag försökte knåpa ihop ett personligt inlägg där jag berättar mer om mig själv, men det kändes jättekonstigt och konstlat, så jag tänkte istället be om er hjälp. Vad vill NI veta om mig, Hanna, eller om bloggen? Är det något ni undrat över men inte frågat mig? Ställ gärna era frågor i kommentarsfältet så svarar jag på alla frågor i ett samlat inlägg.

Sen vill jag ju gärna lära känna er bättre också! Skriv gärna en rad eller två om vem ni är och hur ni hittade hit. Och ni får gärna berätta vad ni skulle vilja se mer av innehållsmässigt på bloggen.  Tack på förhand!

Hanna

Annons

8 reaktioner till “Frågor?

 1. Jag har läst dig i flera år och har ingen aning om hur jag hamnade här från början… 🙂 Jag uppskattar allt på bloggen, men när du recenserar mat på restauranger är extra roligt. Jag är väl som din läsare som kommenterade från början nyfiken på vad du jobbar med. Och hur du trivs i London – en stad som jag personligen älskar att besöka!

 2. Hej!
  Jag har två matrelaterade frågor direkt tagna från podden Talking Tastebuds;
  1) Din death row dinner (förrätt, huvudrätt och efterrätt)
  2) 3 råvaror som du alltid har hemma och som du vet att du kan slänga ihop något med

  Jag har nog läst din blogg i minst 5 års tid, och har provat många av dina recept (alltid succé!). Jag hittade bloggen när jag letade runt efter bjudmat till några tjejkompisar.
  Själv heter jag Mimmi, är också från Skåne och jobbar som samtalsterapeut.

  1. Hej Mimmi och tack för din kommentar! Kul frågor, de ska jag besvara i ”svarsinlägget”. Och så roligt att du läst bloggen i flera år och att recepten blir succè. Tusen tack!

 3. Hej!

  Jag är nyfiken på exakt samma, vad jobbar du med, vart i London bor du, kommer du alltid bo kvar (tror du). Ingen aning om hur jag hittade bloggen först men har läst i kanske fem år? Eller mer än så. Tycker det är jättekul att du uppdaterar så mycket nu för tiden! Har lagat flertal recept ut bloggen och precis som Mimmi skriver ovan blir det alltid succé.

  1. Hej Emmy, tack för frågorna, de svarar jag på i det utlovade inlägget! Och kul att du läst bloggen så länge! 🙂 Tusen tack!

 4. Hej!
  Jag minns faktiskt hur jag hittade till din blogg, det var genom en kommentar du gjort på ”Tre tjejer i kökets matblogg”. Jag klickade mig vidare in till din blogg och blev fast. 🙂 Samma för mig, det blir alltid succé när jag lagar dina recept. 🙂 Blir alltid glad när du uppdaterar med nya recept och tips – har även använt mig av din Londonguide!
  Är också nyfiken på om din plan är att bo kvar i London permanent, vad som lockade ursprungligen med stan och var du bor i London. Gärna också dina matmässiga jämförelser mellan Sverige och UK.

 5. Hej!
  Jag kommer inte ihåg hur jag hittade till din blogg men det var många år sedan. Jag är nyfiken på samma som de andra, hur du hamnade i London, vad du jobbar med och om du tror att du kommer att bo kvar där.

  Jag har själv bott och jobbat i Edinburgh i två år och Storbritannien känns väldigt mycket som hemma för mig (var nog skotte i ett tidigare liv 🙂 även om jag nu bor i Sverige igen. Jag jobbar som specialpedagog på en gymnasieskola i Skåne.

  Det jag gillar med din blogg är blandningen av recept och mat du gör hemma och restaurangtips. Det hade varit kul om du skrev inlägg som typ ”Fem bästa ställena för brunch”, ”Fem bästa ställena för drinkar” och liknande. Jag tycker det är kul med inläggen du gör när du är i Sverige också, kul med tips här hemma ifrån! Jag ska till London nu i juni och i januari nästa år, så då ska jag använda din blogg som guide! Det blir nog en tur till Skottland däremellan också 🙂 Tack för en fin och trevlig blogg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s