Hemmakvällar, tapaskväll och Fleetwood Mac!

APC_5931.jpeg

Lyssnar i skrivande stund på Fleetwood Mac efter söndagens konsert; en av veckans höjdpunkter, men vi börjar från början.

Förra måndagen var jag sängliggande hela dagen, pga antingen ett virus men mer troligt matförgiftning av söndagskvällens burgare. Det gick snabbt över i alla fall, men usch vilken tung dag. Jag strötittade på Madam Secretary och på kvällen lyckades jag i alla fall duscha, det enda jag åstadkom den dagen. Sent på kvällen hade jag äntligen lite aptit igen, men noll ork så beställde pizza och det funkade faktiskt jättebra att äta. Kroppen skrek efter kolhydrater och fett. Men jag åt långsamt och bara en halv pizza.

På tisdagen jobbade jag hemifrån och tog det allmänt lugnt. Och åt resten av måndagens pizza till middag.

APC_5978.jpeg

På onsdagskvällen pimpade jag pasta till middag (färdigköpt svampravioli piffas med stekt svamp, parmesan och lite brynt smör). I övrigt tog jag det lugnt på kvällen, tittade på TV och fixade lite inför helgen.

Näst sista arbetsdagen åkte jag till The New Forest över dagen med jobbet. Såklart regnade det, men de halvvilda djuren piggar alltid upp!

I fredags efter jobbet var det myskväll med min pojkvän, ett kärt återseende eftersom han varit ute och rest. Vi åt en lättlagad trerätters middag, pratade ikapp oss och tittade på Billions och US open i golf.

APC_6017.jpeg

På lördagen åt vi i vanlig ordning äggfrukost på morgonen (fast med ankägg denna gång som omväxling!) och sen fixade jag en massa i köket.

APC_6035.jpeg

APC_6087.jpeg

Det blev både bakning och matlagning och på kvällen åt vi en massa goda tapas och varvade golfen med filmen Gravity i 3D. Jag var spänd hela filmen men den var riktigt bra!

APC_6097.jpeg

APC_6126.jpeg

IMG_2885.jpeg

I söndags sov vi länge, åt god frukost och sen hälsade vi på min pojkväns systers familj en stund på eftermiddagen, sen hem igen för att äta tapasrester innan vi åkte till Wembley och Fleetwood Mac-konserten! De var verkligen sjukt bra och vi hade en jättetrevlig kväll (utan regn t o m)!

En reaktion till “Hemmakvällar, tapaskväll och Fleetwood Mac!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s