Förkylning, tjejkväll och ännu en konsert!

IMG_5307

Förra veckan började med en rejäl förkylning så de första tre dagarna på veckan var inte särskilt spännande. På måndagen gjorde jag inte mycket mer än att jobba. Till middag värmde jag en pizza i ugnen och sen tittade jag på Chicago Med innan jag lade mig tidigt.

APC_6948.jpeg

Tisdagen var snarlik, men till middag beställde jag Shake Shack istället. På onsdagen blev det gyros men annars bara jobb på dagen och vila på kvällen.

Som tur var mådde jag lite bättre på torsdagen och kunde lämna lägenheten på kvällen för tjejkväll med min kompis Laura. Vi åt burgare på en mysig pub och uppdaterade oss om varandras liv. Såå mysigt!

APC_6951

APC_6957

På fredagen gjorde jag en del jobbärenden under dagen (och lyckades pricka in fint väder!) och på kvällen gick vi till puben för middag ute i trädgården. Underbart!

IMG_5323.jpeg

Lördagen började med sovmorgon och äggfrukost och sen slappade vi hemma en stund innan vi gjorde oss iordning för ännu en konsert på Wembley.

IMG_5351

IMG_5344

IMG_5407.jpeg

IMG_5552.jpeg

Eftersom vi varit där några gånger nu satte vi verkligen resan dit med tunnelbanan och det tog under en timme! Konserten var riktigt bra men lång eftersom det var flera olika band. Kaiser Chiefs var riktigt bra, liksom Eddie Vedder från Pearl Jam (den rösten!) och så legendariska The Who! Mäktigt!

IMG_0465.jpeg

6DFA1BC6-429F-4AD3-8F5F-3931D1DFD312.jpeg

Söndagen bjöd på ännu en (välbehövlig) sovmorgon, kall pizza till frukost, ansiktsmask och läsa bok i soffan. Vi fick också bokat flyg till en liten resa i augusti och så fick jag lagat mat. Det blev gräddig kyckling, ugnsrostad potatis, zucchini och paprika samt bakad aubergine med tomat och mozzarella och sallad. Till efterrätt blev det bär med lättvispad grädde.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s