Bio, hemmakvällar och festligheter på landet!

6030603D-3E4F-4AC6-936C-6F40CC2500E8.jpeg

Förra veckan var riktigt bra! I måndags efter jobbet blev det middag på Sophie’s Steakhouse innan bio. Vi såg feelgood-filmen Yesterday, som var precis sådär mysig som jag föreställt mig.

I tisdags skulle jag egentligen träffat några tjejkompisar för middag men det blev inställt så istället åt jag rester från helgen till middag och tittade på Big Little Lies.

IMG_5989.jpg

På onsdagen åkte jag ner till The New Forest med jobbet för dagen och kunde äta sol ute i solen. På kvällen åt jag återigen rester från helgen och tittade på Chicago Med, mina nya mysserie.

0A9AED19-534B-43C0-8C18-6ED697040346.jpeg

I torsdags packade jag inför helgen och fick solat lite på takterassen. Och i fredags tog jag tåget norrut för en helg på landet.

IMG_6033.jpeg

IMG_6061.jpeg

På fredagen var det en mysig middag och på lördagen en stor fest med folk i alla åldrar. Det fanns en massa spel i trädgården och lunchen åts också ute, fast under tak. På kvällen var vi en mindre skara till middag och efteråt kollade vi lite på Wimbledon innan vi gick och lade oss. På söndagen sov vi länge, åt god frukost och badade i poolen och på eftermiddagen satt vi bänkade framför Wimbledon. Efter en lätt middag åkte vi tillbaka till London.

IMG_6163.jpeg

Det var verkligen en superhelg! Så kul med fest och folk men också att ta det lite lugnt på landet. Är ju en riktig lantis även om jag också älskar London!

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s