Tillbaka i London och en helg på landet

IMG_8419.jpg

Augustis tredje vecka började för min del på brittisk mark. Jag flög från mitt ena hem till det andra sent kvällen innan och började jobba direkt på måndagsmorgonen.

På måndagskvällen packade jag upp och beställde gyros till middag. Och så lade jag mig tidigt.

IMG_8422.jpg

Nästa kväll träffade jag min kompis Gaby för middag på Franco Manca vid Victoria och sen en drink på ett hotell i närheten där det var lägre ljudvolym så vi lättare kunde prata!

IMG_8470.jpg

På onsdagen träffade jag ett gäng f d kollegor på vårt stammisställe för prosecco, plockmat och uppdateringar om varandras liv!

Följande kväll gick jag och pojkvännen på bio och såg Blinded by the Light. En riktig feelgood film som jag verkligen gillade medan han var lite mer tveksam. Underhållande film tyckte vi dock båda! I vanliga fall brukar vi äta burgare på GBK innan bion men denna gång testade vi Nando’s. Det finns bara denna typ av kedjor i närheten och de flesta har jag lagt in veto på, och eftersom jag tröttnat lite på GBK (särskilt servicen) fick det bli Nando’s denna gång.

På fredagen åkte vi norrut till Northamptonshire för en helg på landet med en grupp andra. Middagen var trevlig och avslappnad och när de flesta lagt sig satt vi kvar och tittade på ett komediprogram som jag faktiskt skrattade åt. Det händer inte ofta ska ni veta!

04B45509-D092-49A5-B06D-1AF25346F50B.jpeg

Nästa dag bestod av krocketspel, bad i poolen och en trevlig lunch som jag förberedde lite sallader till. På kvällen var det mingel, en mera formell middag och kaffe på det. Trevligt som alltid. Nästa dag fick jag tyvärr tillbringa hela morgonen i sängen då jag inte mådde bra, men lyckades ta mig ner till lunchen i alla fall. Sen resten av söndagen tog vi det lugnt tills jag skulle åka med tåget tillbaka till London.

 

2 reaktioner till “Tillbaka i London och en helg på landet

  1. Har försökt kommentera flera gånger MEN något vill inte fungera med mitt inlogg. GAH. Jaja. Hoppas allt är fint med dig! Kram C

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s