Hemmakvällar, crostinibricka och en helg i Norfolk!

IMG_8697.jpeg

Fjärde veckan i augusti började även den i London för min del. Det var jobb som vanligt och på kvällen gjorde jag en sats tomatsås att frysa in men använde en del av den till kvällens middag som var enklaste möjliga med tortillapizza. Men vilken bra vardagsrätt det är! Jag har alltid tortillabröd i frysen, och ofta ost och andra pizzatoppingar till hands (särskilt som man kan toppa en pizza med i princip vad som helst) så det enda som fattades var tomatsåsen, vilket jag nu alltså fixat. Jag tycker det känns så mycket bättre att äta en ”hemmagjord” pizza på tortillabröd än en in-i-ugnen-pizza från mataffären. Måndagar för mig är alltid hemmakvällar, så jag såg några avsnitt av nya serien av Elementary innan jag lade mig tidigt.

IMG_8729.jpeg

Tisdagen fortsatte i samma stil med jobb och hemmakväll och mer Elementary.

IMG_8808.jpg

IMG_8810.jpg

På onsdagskvällen var det bokklubbsträff hos mig på takterassen för att njuta av sommaren och givetvis blev det crostinifat till middag. Perfekta plockmaten!

IMG_8838.jpg

Nästa dag åkte jag ner till the New Forest med jobbet och träffade sedan några kompisar för middag.

IMG_8843.jpg

Det var lite sent fixat så vi gick till The Railhouse Café vid Victoria på vinst och förlust men som tur var hade de hade plats till oss.

IMG_8865.jpg

Helgen tillbringade jag i Norfolk med min pojkvän och hans familj. De andra var redan på plats så jag tog tåget upp på fredagseftermiddagen. Väl framme åt vi mysig middag ute  på trädäcket.

IMG_8919.jpg

IMG_8942.jpg

Och nästa dag så blev det en liten utflykt med barnen till en fruktträdgård för självplock av äpplen och plommon, glass och lek på lekplatsen. Solen sken och det var verkligen en härlig dag! På kvällen var vi bjudna på lite mingel i trädgården hos vänner och efteråt gick vi ut och åt allihop.

5036A99E-D616-4127-A64A-2D5C8FF4BD75.jpeg

CA185362-02C7-47DD-BDE5-ABA31BD30C8D.jpeg

Jag började med lokalt fiskade ostron som var fantastiskt goda, nästan smöriga i smaken, och sen hummer Thermidor. Riktigt gott!

IMG_9003.jpeg

IMG_9016.jpg

På söndagen var det riktigt varmt och skönt och vi begav oss allihop till stranden. Solade, åt picknick, badade och byggde sandslott.

85CDC288-1BB3-4734-85CC-91C3B4CBCDE2.jpeg

På vägen hem stannade vi till vid en liten järnväg som bara är öppen några gånger om året. Förra året ösregnade så i år var det betydligt bättre väder och tåget var precis lika fint som vi mindes det. En idyllisk dag som avslutades med middag hemma.

IMG_9056.jpg

Två av oss grillade en hel piggvar och det blev fantastiskt gott! Till hade vi smörslungad potatis, glasört, majskolvar och sallad. Mums!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s