Hemmakvällar, myshelg och receptlycka!

IMG_1923.jpg

Sista veckan i September bjöd på mestadels bra väder, men också en riktigt rejäl regnskur.

IMG_1877.jpg

På måndagen tog jag det lugnt efter jobbet. Läste slut boken The Glass Ocean av en av mina favoritförfattare (fast denna bok är skriven tillsammans med två andra) och sp åt jag en kycklingsnitzare med ost och paprika till middag. Behövde visst comfort food!

IMG_1892.jpeg

På tisdagen kom syndafloden. Ojojoj, som det regnade under dagen. Jag häll mig inomhus och njöt av min caprese med burrata till lunch. Fram på kvällen var det fint värder igen så jag gjorde lite ärenden innan butikerna stängde.

IMG_0624.jpeg

På onsdagen häll det fina vädret i sig och jag hade på mig klänning och bara ben – hurra! Och ännu mer hurra faktiskt, för äntligen så fick jag till den perfekta lasagnen! Mustig, krämig och ”vuxen” i smakerna. Receptet kommer såklart!

IMG_2078.jpeg

På torsdagen gjorde jag en massa jobbärenden i solen (gick fortfarande barbent) och på kvällen myste jag hemma med tända ljus och chips och dippa. Det kan vara så att chipsen var min middag, men jag låter det vara osagt.

IMG_2122.jpg

IMG_2200.jpeg

Nästa dag åkte jag ner till The New Forest med jobbet och när jag kom tillbaka på kvällen, riktigt fredagstrött, åt jag bakad camembert ( = bästa fredagsmyset när man är trött) och tittade på film. Såg Saturday Night Fever för första gången och förvånades (och förfärades) av språket och njöt av dansen och musiken. Tycker det är så härligt med gamla filmer!

7BF87AE6-0AB8-4595-87C2-7C226EF0FBE7.jpeg

IMG_2347.jpeg

På lördagen tog jag sovmorgon, gjorde en del ärenden, shoppade smink och åt sedan en sen lunch ute på uteservering. Sen hann jag hem, packa upp och svida om inför sushimiddag med kompisar på kvällen.

Söndagen var väldigt lugn. Jag stannade inne, läste i sängen, åt lasagnerester till middag och såg ännu en (gammal) film; The Terminal med Tom Hanks. Myshelg alltså!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s