Hemmakvällar, utekvällar och en helg på landet!

IMG_3597.jpeg

Tredje veckan i oktober mådde jag inte så bra i början på veckan. Men jag jobbade hemifrån, tog det lugnt och lyckades t o m laga lite enkel mat. På måndagen blev det tacosallad och så började jag en ny serie; City on a Hill med Kevin Bacon. Bra än så länge i alla fall.

IMG_3614.jpg

På tisdagen lagade jag enchiladas av den överblivna tacofärsen men höjdpunkten var att jag fick min nya iPhone!

IMG_0047.jpeg

På onsdagen mådde jag lite bättre så träffade en tjejkompis för middag. Jag åt riktigt goda short ribs och Gaby åt lammsidfläsk. Gott och trevligt!

IMG_0106.jpeg

Även på torsdagen åt jag middag ute, för det kom finbesök från Sverige. Vi möttes upp på The Orange och Anna och jag åt varsin jättegod pizza med mortadella, pistaschnötter och fior di latte.

På fredagen tog jag tåget norrut för en helg på landet. Vi blev försenade men kom fram i lagom tid till middagen som tur var!

IMG_0202.jpeg

På lördagen bänkade alla sig framför teven och rugby world cup. Sen åt vi bakad potatis till lunch. Hade nästan glömt bort hur gott det är! Mums!

IMG_0253.jpeg

IMG_0265.jpeg

IMG_0279.jpeg

Sen gick vi en promenad på fälten och jag bakade kakor som vi åt ute vid en brasa innan det blev mörkt. Det var alltså lantmys till tusen!

På kvällen åt vi middag ihop som började med drinks och tapa negra framför brasan.

IMG_0378.jpeg

IMG_0381.jpeg

Söndagen började med rugby på teven (igen!) och sen en riktigt härlig söndagslunch med ugnsstekt kyckling, roast potatoes och gravy följt av apple crumble med glass och grädde.

IMG_0396.jpeg

Resten av söndagen var ganska lugn. Vi lekte med barnen och hunden. Jag läste lite framför brasan och på kvällen åt vi soppa och varma mackor med ost innan det var dags för mig att ta tåget tillbaka till London.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s